KICKOFF 2019 för grundskolan - anmäl dig till en grupp nu!

Måndagen den 12 augusti hålls Kickoff 2019 för alla lärare i grundskolan. Temat för årets Kickoff är Utmanande undervisning - att synliggöra lärande i en skola för alla och syftet med dagen är att inspirera och informera lärare om aktuell forskning och göra ett första avstamp i implementeringen av den nya läroplanen för grundskolan på Åland.

Programmet för Kickoff 2019 kommer att innehålla en föreläsning av James Nottingham följd av ämnesvisa gruppdiskussioner ledda av skolföreståndare och rektorer. Varje lärare väljer själv vilken ämnesgrupp som hen vill ingå i (alla grupper kommer att diskutera samma frågor) men för att kunna planera eftermiddagens program behövs en preliminär anmälan av alla lärare nu! En formell inbjudan med mer detaljerat program kommer att skickas ut i juni.

Alla lärare uppmanas att gå in via https://link.webropolsurveys.com/S/B94DB0980E879362 och fylla i enkäten senast fredagen 31.5 2019, enkäten kommer att fungera som underlag för gruppindelningen under eftermiddagens program.

Om ni har några frågor kring Kickoff 2019 kan ni kontakta specialsakkunnig Katarina Halme-Wiklund på 018 25239 eller katarina.halme-wiklund@regeringen.ax