Anmäl dig till Mediekunskapsveckan 2023 nu!

Anmäl dig till Mediekunskapsveckan 2023 som pågår 6 - 12 februari 2023. Nationella audiovisuella institutet KAVI uppmanar också åländska skolor att delta!

Medieläskunnighet tillhör alla. Syftet med mediekunskapsveckan är att inspirera till att prova nya saker och att utveckla aktiviteter som stödjer mediefärdigheter under hela året. 

Mediekunskapsveckan kan firas på många sätt. Du kan ta upp ett mediarelaterat ämne med din grupp eller klass, eller ni kan producera media själv på många olika sätt. Tillsammans med en kollega kan ni bestämma er för att lära er en ny mediefärdighet. Du kan också anmäla dig för att du vill hämta tips för senare. På hemsidorna finns redan nu tips och material som du genast kan ta i bruk, och sidan uppdateras regelbundet med nya material. 

Anmälan till Mediekunskapsveckan är öppen och du hittar länken på Mediakunskapsveckans webbplats https://www.mediataitoviikko.fi/pa-svenska/

Om du anmäler dig innan jul får du i januari ett tipshäfte som innehåller idéer som passar just din målgrupp. Kampanjen och materialen är kostnadsfria.  
  
Mediekunskapsveckan koordineras av Nationella audiovisuella institutet KAVI, tillsammans med ca. 50 andra organisationer. 
  
Mer information om veckan fås av 
Projektledare Ella Airola (KAVI), ella.airola@kavi.fi