Flexibelt lärande som faktiskt fungerar

I juni samlas deltagare från hela Norden i Köpenhamn får att diskutera vilka faktorer som bidrar till framgångsrikt flexibelt lärande. Lärare, forskare, praktiker, projektdeltagare och andra som är intresserade delar med sig av sina erfarenheter, framgångar och misslyckanden. Ett speciellt fokus läggs på flexibelt lärande i arbetslivet, med alla de specifika utmaningar som hör till.

Konferensen spänner över två dagar och innehåller både inspirerande keynotes från väl etablerade personer med stor erfarenhet från branschen och interaktiva workshops där deltagarna får säga sitt. Målsättningen är att öka förståelsen för de faktorer som bidrar till att göra kurser och utbildningar som ordnas på distans framgångsrika. Konferensen tittar därför både på tekniska lösningar, socio-kulturella dimensioner och pedagogiska verktyg.  

Evenemanget arrangeras av IDA Education i samarbete med Nordiskt Nätverk för Vuxnas Lärande och FLUID. Ytterligare information om program och anmälningar finns på NVL:s webbplats
Välkommen till "When does it work – Nordic experiences in distance teaching"