Information om Erasmus+/Nordplus -programmen - save the date

Ledare och lärare från utbildningssektorn är varmt välkomna på Utbildningsstyrelsens svenskspråkiga evenemang om internationaliseringsmöjligheter! Vill du veta mera om hur du kan arbeta internationellt? Vad finns att göra inom ackreditering? Vad är KA1 och KA2? Vad erbjuder Nordplus och statsunderstöd? Vad är eTwinning och hur kan du dra nytta av plattformen?

När och var? Torsdagen den 5.9.2024 klo 10-16.45 på ett hotell Kakola i centrala Åbo.

För vem? Svenskspråkiga daghem, förskolor och skolor (grundläggande utbildning samt gymnasier) från Finland och Åland. Eventet riktar sig till dig som vill veta mera om hur man kan arbeta internationellt.

Anmälningen är öppen 8.1 - 26.8.2024

Obs! Vi fortsätter med en TwinSpace workshop på fredagen den 6.9.2023 klo 9-14.30 TwinSpace är inlärningsplattformen för internationellt samarbete på European School Education Platform/eTwinning. Anmälningen är separat på TwinSpace för det evenemanget!

Kostnad? Kostnadsfritt, i eventpaketet ingår förutom programmet också lunch och eftermiddagskaffe. Inkvartering bokar du själv och vid anmälan får du en bokningskod för övernattningen på evenemangshotellet, vilket ger dig ett förmånligare pris. 

För programinnehåll och anmälning, se information på Utbildingsstyrelsens webbsida