Invitation Nordic CRAFT Kick Off Webinar

Undervisar du i åk 6 - 8? Har du och din klass lust att prova på ett helt nytt, roligt och spännande sätt lära och arbeta på i undervisningen? I så fall är detta webbinarium absolut någonting för dig att anmäla dig till!  

Den 29:e november kl. 12.00 - 14.30 (CET) kan ni delta i ett webbinarium, där du och din klass kommer att starta upp ett samarbete med en klass från ett annat nordiskt land. Ni ska tillsammans hitta lösningar på ett verkligt och aktuellt problem som handlar om hållbarhet med hjälp av innovation och kreativt tänkande understött av digitalisering. 

Upp till 48 klasser fördelade mellan Danmark, Finland, Norge, Sverige, Island, Färöarna, Grönland och Åland samlas online på ett webbinarium och kommer där att guidas av ett expertteam från Danmark. Ni kommer att få några konkreta uppgifter att arbeta med före, under och efter webbinariet. Ni behöver avsätta max 2x45 minuter till uppgifter/förberedelser som ska göras innan webbinariet. Ni behöver också avsätta tid för själva webbinariet. Efteråt planerar ni vidare tillsammans med er partnerklass hur ert arbete ska fortsätta och sätter upp mål och förväntningar på samarbetet som ni följer upp tillsammans.

För mer information och anmälan, se 

För ytterligare frågor, kontakta Carola Eklund!